Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PARTURI-KAMPAAMO BOW

Bow on vuonna 2012 perustettu, Helsingin Kampissa, aivan hotelli Tornin kupeessa sijaitseva parturi-kampaamo, jossa hiuksistasi huolehtii neljän hiusammattilaisen tiimi. Huolellinen työnjälki, ajan hermolla pysytteleminen ja jatkuva kouluttautuminen ovat meille itsestäänselvyyksiä. Mutkaton ja rennon iloinen ilmapiiri on meille ominaista. Haluamme että viihdyt!

Me Bow:ssa tiedämme, että Sen Oikean kampaajan löytäminen ei ole aivan helppoa, sillä lopputuloksen lisäksi asiakaskokemukseen vaikuttaa myös moni muu asia, henkikemioista lähtien. Siksi tiimimme  koostuukin neljästä tyyliltään, erikoisosaamiseltaan ja persoonaltaan erilaisesta kampaajasta, joiden joukosta sinäkin varmasti löydät itsellesi kampaajan, jonka käsittelyssä voit rentoutua, tietäen että tyylisi tunnetaan ja toiveitasi kuunnellaan.

 

Bow:n tiimin esittely tulossa myöhemmin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Voit varata ajan 24 h nettiajanvarausjärjestelmämme kautta aina seuraavan kuuden viikon ajalle.

Jos et löydä sopivaa aikaa, haluat varata ajan yli kuuden viikon päähän tai haluat varata ajan hiustenpidennykseen, otathan meihin yhteyttä p. 09 278 5586 tai sähköpostilla info@parturikampaamobow.com.

Nettiajanvaraukseen tästä, klik!